07.08.2012
real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo
Начало
Български (България) English (United Kingdom)
07.08.2012

Резултати от проведена процедура за подбор на неправителствени организации съгласно Заповед № РД 29-968/18.06.2012г. на Министъра на здравеопазването за реализиране на дейности по Компонент 4 на Програма „Укрепване на Националната програма по туберкулоза в България”

 В изпълнение на Заповед за стартиране на процедура за подбор на неправителствени организации (НПО) и сформиране на работна комисия за подбор № РД 29-968/18.06.2012г. на Министъра на здравеопазването, беше проведен конкурс за под-получатели за изпълнение на дейности по компонент 4 на територията на община Свиленград и област Русе на Програма „Укрепване на Националната програма по туберкулоза в България”.

В регламентирания срок бяха подадени документи за участие от 2 неправителствени организации, които бяха оценени и класирани, както следва.

Компонент 4 „Разширяване на достъпа до грижи за туберкулоза за групите във висок риск – бежанци и търсещи убежище; имигранти; млади хора в риск; инжекционно употребяващи наркотици; лица с алкохолна зависимост”:

- За изпълнение на дейности сред целева група „бежанци” на територията на община Свиленград бяха подадени документи от една организация:

  • Сдружение ИКАР, гр. Хасково – 46,8 точки.

- За изпълнение на дейности сред целева група „млади хора в риск” на територията на област Русе бяха подадени документи от една организация:

  • Сдружение „Център Динамика”, гр. Русе – 28 точки.

Съгласно Заповед № РД 29-119/11.03.2011, изменена със Заповед № РД 29-525/27.04.2012 г., очертаващи процедурата за подбор на неправителствени организации по Програмите, финансирани от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, за изпълнение на дейности по Компонент 4 на Програмата на територията на община Свиленград се предлага Сдружение ИКАР, гр. Хасково и на територията на област Русе се предлага Сдружение „Център Динамика”, гр. Русе. Докладът с резултатите от извършения подбор е одобрен от министъра на здравеопазването и утвърден от членовете на Националния координационен комитет за борба със СПИН и туберкулоза – България

 *Всички неправителствени организации, които желаят да получат подробна информация относно проведения конкурс за избор на под-получатели по Програмите, финансирани от Глобалния фонд, е необходимо да подадат своите запитвания в писмен вид в деловодството на Министерство на здравеопазването:

пл. „Света Неделя” №5

София 1000

за

Структура за управление на Програми, финансирани от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария

 

Статистика

Брой прегледи на съдържанието : 348730

Кой е онлайн

В момента има 203 посетителя в сайта

Архив

Най-четени статии


Подобряване на устойчивостта на Националната програма по туберкулоза - МЗ; © 2011 Всички права запазени