real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Ресурси

Ръководство ИС ТБ

Партньори

Добри практики - НПО

Начало Новини Актуални новини
Български (България) English (United Kingdom)
07.08.2012

В регламентирания срок бяха подадени документи за участие от 2 неправителствени организации, които бяха оценени и класирани, както следва.

Компонент 4 „Разширяване на достъпа до грижи за туберкулоза за групите във висок риск – бежанци и търсещи убежище; имигранти; млади хора в риск; инжекционно употребяващи наркотици; лица с алкохолна зависимост”:

- За изпълнение на дейности сред целева група „бежанци” на територията на община Свиленград бяха подадени документи от една организация:

  • Сдружение ИКАР, гр. Хасково – 46,8 точки.

- За изпълнение на дейности сред целева група „млади хора в риск” на територията на област Русе бяха подадени документи от една организация:

  • Сдружение „Център Динамика”, гр. Русе – 28 точки.

Съгласно Заповед № РД 29-119/11.03.2011, изменена със Заповед № РД 29-525/27.04.2012 г., очертаващи процедурата за подбор на неправителствени организации по Програмите, финансирани от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, за изпълнение на дейности по Компонент 4 на Програмата на територията на община Свиленград се предлага Сдружение ИКАР, гр. Хасково и на територията на област Русе се предлага Сдружение „Център Динамика”, гр. Русе. Докладът с резултатите от извършения подбор е одобрен от министъра на здравеопазването и утвърден от членовете на Националния координационен комитет за борба със СПИН и туберкулоза – България

 *Всички неправителствени организации, които желаят да получат подробна информация относно проведения конкурс за избор на под-получатели по Програмите, финансирани от Глобалния фонд, е необходимо да подадат своите запитвания в писмен вид в деловодството на Министерство на здравеопазването:

пл. „Света Неделя” №5

София 1000

за

Структура за управление на Програми, финансирани от Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария

 

Статистика

Брой прегледи на съдържанието : 369281

Кой е онлайн

В момента има 123 посетителя в сайта

Архив

Най-четени статии


Подобряване на устойчивостта на Националната програма по туберкулоза - МЗ; © 2011 Всички права запазени